logomurnik

 

MURNIK D.O.O., Pšata 26, 4207 Cerklje na Gorenjskem telefon icona04 252 73 70   Email icona  murnik@siol.net

O podjetju

O podjetju

 

V podjetju MURNIK d.o.o. smo specializirani za prodajo visoko kvalitetnih industrijskih olj in maziv našega principala PETROFER GmbH za področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije in Črne Gore.

Danes je PETROFER z več kot 600 kvalitetnimi kemičnimi proizvodi eden vodilnih proizvajalcev industrijskih olj in maziv in je prisoten po celem svetu. Kot partner globalnega podjetja, razumemo v podjetju MURNIK d.o.o. svojo kakovost in okoljsko filozofijo, kot strateško orodje za nenehno izboljševanje vseh svojih izdelkov in storitev. To je natanko tisto, kar se kaže v integriranem sistemu upravljanja, ki ga ima PETROFER že več let. 
Zaradi širokega strokovnega znanja in projektnega pristopa smo sposobni izpolnjevati posamezne zahteve kupcev. Z optimizacijo proizvodnje, nabave in logistike izkoristimo vse možnosti za prihranke pri končnih stroških. Ker se trudimo odzvati na vse želje in potrebe svojih strank, v podjetju MURNIK d.o.o. vedno tesno sodelujemo s svojimi industrijskimi partnerji. Le z medsebojnim razumevanjem in našim strokovnim znanjem         (know-how) lahko stranke optimizirajo procese, preizkušajo nove metode v praksi in na koncu razvijejo izdelke vrhunske kakovosti.

 

več o industrijskih oljih Petrofer ►►►

 

Powered by

povered2

Certifikati

     

         

DIN EN ISO 9001:2008 

 

DEN EN ISO 14001:2004

 

         

DEN EN ISO 50001:2011